INZET MARKETING & SALESKRACHT

Het talent van onze mensen ontwikkelen en hierdoor de verkoopresultaten van onze klanten op lange termijn vergroten dat is waar onze Field Sales & Merchandising divisie voor staat. Wanneer je je ergens op focust, ontstaat er meer toewijding. Je voelt je betrokken en ontwikkelt specialisme. Je staat bij ons op de payroll, maar voelt je één met het merk waar je dagelijks voor op pad mag. Je kunt elke dat iets doen waar je trots op bent!  

Dedicated team

Waar een winkelmedewerker allround kennis heeft en op meerdere plekken tegelijk moet zijn, hebben onze Merchandisers en Field Sales teamleden volledige focus op jouw producten. Weten ze die presentatie te creëren die in het oog springt, signaleren zij een te laag voorraadniveau en weten ze het hart te winnen van de verkopers. Hierdoor verhogen ze de sales en vergroten ze de zichtbaarheid van je merk. Met als resultaat een hogere inhouse share en meer verkopen. En niet onbelangrijk: door hun frequente aanwezigheid versterken ze de band met de retailer.  

Onze externe verkoopteams zijn toegewijde sales talenten en zullen door zowel de verkopers als consumenten worden gezien als onderdeel van jouw eigen organisatie.  

Directe & strategische aansturing

Binnen onze toegewijde afdeling Field Sales & Merchandising bieden wij onze opdrachtgevers een dienst waarin zij ontzorgd worden. Wij zorgen dat de doelen van onze opdrachtgevers vertaald worden naar handvatten voor de dagelijkse aansturing van bijvoorbeeld een Field Sales team. Dit vaste team kan in bepaalde, belangrijke periodes ondersteund worden door een merchandising team bestaande uit flex-medewerkers. Dit stelt ons in staat om op heel korte termijn een enorme impact te creëren voor jouw merk zonder enige hustle aan jouw kant.

24/7 op de hoogte

Voorafgaand overleggen we over duidelijke KPI’s en gaan onze sales talenten de weg op om de implementatie van jouw merk en product op de winkelvloer te optimaliseren. Dankzij onze online reporting via Salesforce.com heb je 24/7 live toegang tot alle resultaten. Daardoor zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent over wat er zich op de winkelvloer afspeelt en kunnen we snel schakelen daar waar nodig. 

Zie je uitdagingen en/of verbeterpunten bij jouw huidige team? Of wil je bekijken of outsourcing iets voor jouw merk is? Bekijk samen met ons de mogelijkheden en neem contact op met Jennifer Borst: j.borst@sarawak.nl

Share